Direct inloggen

 

Nieuw

Thema blog van Lidian

CF-café gaat deze zomer sluiten

363 lezers
0 reacties
27 maart 2017
Het CF-café gaat deze zomer sluiten. Het systeem is verouderd en niet meer te beheren. Verschillende functionaliteiten worden bovendien niet meer gebruikt omdat onder andere Facebook daarvoor in de plaats is gekomen. De NCFS wil wel graag de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen in een forum blijven bieden. Daarom is een forum toegevoegd aan de website ncfs.nl.
 
CF-forum
Het CF-forum is te vinden via www.ncfs.nl/forum. Om gebruik te kunnen maken van het forum, moet je een nieuw account aanmaken, de inloggegevens van CF-café zijn daarvoor niet bruikbaar. Klikt op ‘inloggen’ en vervolgens op ‘forumaccount registreren’. Met je gebruikersnaam en wachtwoord kunt je daarna inloggen op het forum.
 
Blogs
Heb je een weblog binnen CF-café aangemaakt? Zorg er dan voor dat je de inhoud daarvan zelf kopieert en ergens opslaat. Deze blogs zullen namelijk over een tijd verdwijnen. Heb je een blog via bijvoorbeeld blogspot, dan blijft dat uiteraard gewoon bestaan. De NCFS wil de blogs van mensen met CF, ouders of andere betrokkenen, graag onder de aandacht blijven brengen. We zullen daarvoor over een tijdje een mogelijkheid maken op www.ncfs.nl, zodat deze blogs weer bij elkaar te vinden zijn. We vragen daarvoor van te voren natuurlijk eerst om toestemming aan de bloggers.
 
Sluiting CF-café
Heb je foto’s, films of iets anders op CF-Café geplaatst en dat niet op een andere manier bewaard? Zorg er dan voor dat je het zelf ergens opslaat, want vanaf augustus wordt alle content van CF-café verwijderd. De NCFS zal vanaf nu via al haar media-uitingen herhaaldelijk over het sluiten van CF-café berichten.
 
We hopen je op www.ncfs.nl/forum terug te zien!


Je kunt alleen reageren als je ingelogd bent


 

Kalender

Mededeling

  • 15 mei 2008 14:53
    Contact
    Vragen of opmerkingen over CF Café? Mail ze naar info@cfcafe.nl

 
Privacy Policy | © Copyright 2007, CF Nederland