Direct inloggen

 

Nieuw

Op eigen kracht aan het werk: doe de werkscan!!

426 lezers
0 reacties
19 december 2016

Niet alle mensen met Cystic FIbrosis werken, of kunnen ook betaald werk vinden en houden. De NCFS heeft een uitgave CF en Loopbaan waarin allerlei zaken rond het thema studie en werk bij CF worden beschreven.

De NCFS heeft meegewerkt aan een project om mensen met een chronische aandoening te versterken. Uit dat project is een zogenaamde werkscan gekomen. Als je de werkscan invult krijg je inzicht in je werkvermogen. Er is op dit moment een onderzoek waaraan de NCFS ook meedoet. Vul jij de werkscan in?                              

HERHAALDE OPROEP: doe mee aan onderzoek, want uw ervaring telt!

Heeft u een chronische aandoening en valt het werken u soms zwaar? Vraagt u zich wel eens af hoe lang u dit werk nog zult volhouden? Of: bent u op zoek naar werk, maar is dat (nog) niet gelukt?

Als u deze vragen herkent, is de site www.opeigenkrachtaanhetwerk.nl mogelijk iets voor u.
U vindt daar:

·         De Werkscan om inzicht te krijgen in uw werkvermogen

  • De OEK-Gids met kennis, verwijzingen en tips om stappen te zetten om uw werkvermogen te verbeteren
  • De OEK-helpdesk door ervaringsdeskundige vrijwilligers, die op de hoogte zijn van de verschillende mogelijkheden en u kunnen stimuleren en verwijzen
  • Arbeidsdeskundige ondersteuning

Op Eigen Kracht aan het werk (OEK) hoopt u hiermee op weg te helpen naar een voor u gezonde en haalbare werksituatie. Om goed zicht te krijgen op de resultaten heeft de Universiteit Maastricht  – in samenwerking met OEK - een vragenlijst ontwikkeld. Wilt u meewerken aan dit onderzoek door de vragenlijst in te vullen?

Onderzoek: hoe en wanneer?
Tot en met eind december 2016 is de vragenlijst te vinden op www.opeigenkrachtaanhetwerk.nl. Het is de bedoeling dat u de vragenlijst invult vóórdat u de Werkscan maakt. Daarna kunt u aan de slag met de Werkscan en de verdere ondersteuning.
Let op!
* Voor het onderzoek is het noodzakelijk dat u zowel de vragenlijst invult, als de Werkscan maakt! De Werkscan komt automatisch na de vragenlijst.
* In de Werkscan wordt aan het eind gevraagd of u wilt deelnemen aan een effectmeting en of met u contact opgenomen mag worden. Klikt u a.u.b. op ja en vermeld uw contactgegevens. Voor het onderzoek is het belangrijk dat u uw e-mailadres nogmaals invult!

Al uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en als het onderzoek is afgerond wordt uw e-mailadres definitief verwijderd.

Na drie maanden hopen we dat u een nieuwe vragenlijst voor ons wilt invullen, om de veranderingen vast te leggen. In 2017 wordt het resultaat van dit onderzoek bekend gemaakt op de website van Op Eigen Kracht aan het Werk. Als het nodig blijkt, zal het aanbod en de dienstverlening door OEK verbeterd worden.

Uw ervaring telt: dus doe mee aan het onderzoek en help daardoor de ondersteuning nog beter te maken!!!
Je kunt alleen reageren als je ingelogd bent


 

Kalender

Mededeling

  • 15 mei 2008 14:53
    Contact
    Vragen of opmerkingen over CF Café? Mail ze naar info@cfcafe.nl

 
Privacy Policy | © Copyright 2007, CF Nederland