Direct inloggen

 

Nieuw

Evenementen binnenkort

6 december 2014: Ga mee met een 4x4 Off Road Evenement

Zaterdag 6 december organiseert Hannibal Ofroad een 4X4 evenement in de omgeving van Heerde. Daar worden diverse trails gereden. De baten van deze dag komen ten goede aan onze wensstichting.
Bijzonder is dat er (beperkt) ruimte is voor CF-ers om als passagier mee te rijden met één van de deelnemers. Meer informatie is te verkrijgen via bjhuisjes@gmail.com of op de Landelijke Ontmoetingsdag van de NCFS op 1 november. Als er onder de lezers mensen zijn met een 4X4 auto, dan mag je ook aan het evenement zelf deelnemen. 
Als passagier (CF): kleding aanpassen aan evenement en temperatuur, laarzen, goed humeur en iemand die je op de foto kan zetten. 
Als deelnemer (kan iedereen zijn): auto voorzien van 4X4, goed vastzittende accu, geen vloeistof lekkage, APK niet verplicht (wel pré) 
Binnenkort auto aanmelding op: http://hannibal-offroad.nl/ Natuurlijk kunt u daar nu al terrecht voor mooie foto''''s en video''''s om te zien wat er zoal gebeurd.

10 december 2014: Informatie-avond Cystic Fibrosis CF-centrum Maastricht

Op 10 december 2014 organiseert het CF-team van het azM Maastricht een informatieavond over Cystic Fibrosis.  CF-patiënten, familieleden en andere belangstellenden kunnen deze bijeenkomst bijwonen of vanuit huis live online bekijken. Meer informatie hierover vind je op http://wiki.mumc.nl/taaislijmziekte-cystic-fibrosis/diversen/cf-informatieavond-0 
Oude evenemenenten
 

Mededeling

  • 15 mei 2008 14:53
    Contact
    Vragen of opmerkingen over CF Café? Mail ze naar info@cfcafe.nl

 
Privacy Policy | © Copyright 2007, CF Nederland